top of page

Brent Blog Viewers

Public·38 friends

Chicago Fire (2012) Magyar Felirat


ZLK: Ha magyarra van állítva a Netflixed akkor nem listázza. Angolra állítva ott lesz csak magyar specifikációk nélkül, tehát elérhető csak se szinkron se felirat. Gondolom Winnie így értette hogy elérhető.
Chicago Fire (2012) magyar felirat


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2udtXj&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0gHXQ_jtCM9sjak2BE_-_WHa angol nyelvűre van állítva a Netflix fiók, akkor megtaláljátok a Teen Wolf összes évadát (a filmet nem, mivel az Paramount+). Ugyanezen az előfizetésen belül van a szüleimnek is egy magyar nyelvű fiókja, nekik már nem mutatja, hogy fent lenne, mivel nincs hozzá se magyar szinkron, se felirat.Ha tudtok angolul, és nem zavar a felirat hiánya, akkor állítsátok át a nyelvet, vagy hozzatok létre egy angol nyelvű fiókot, és ott meg tudjátok nézni a Teen Wolf-ot, és az egyéb magyar specifikáció nélküli tartalmakat. :)


Igen, mi is azt néztük az indulás után, hogy az office, parks, chicago fire, dexter és a többi 06.01, de én abban bízok, hogy ez csak valami placeholder dátum, mert ez így nagyon kínos lenne. de nyilván minden egyes tétlen órával egyre valószínűsödik.


de ugye nem úgy megy, hogy amerikában bárki is elő tud kotorni szinkront, és a jelek szerint ez is olyan szolgáltató, hogy csak az válik elérhetővé, amihez van valami magyar felirat és/vagy szinkron. és lehet, hogy nem volt kéznél szinkron, a felirat pedig nem prioritás, így azt mondják, hogy full angolul nem akarják elérhetővé tenni (mint az hbo max vagy a disney+, náluk konkrétan nem kerül fel, amihez nincs magyar, szemben a netflixszel vagy a prime videoval).


Mondjuk az utóbbit a Disney is csinálja mert pl az Agents os SHIELD sorinál is ugye az első 3 évad szinkronos de csak a 2. évadtól van magyar felirat és a legtöbb évad gépi vagy nagyon rossz fordítás viszont elég sok feliratot feliratot felismerek hogy a feliratok.info oldalról csórták. Hihetetlen hogy ezért emberek pénzt kapnak.


@Winnie: Anno azt hiszem pont az HBO Maxnál volt olyan hogy az egyik újabb sorinál felraktak gépi fordítás. Akkor az egyik ismerősöm mondta, hogy felfogadtak egy külföldi céget, hogy gyártsanak le nekik magyar feliratot mert az olcsóbb. Tippre a többi platform is csinál ilyet a feliratok minősége láttán, szóval igen, a pénz nagy úr.


Az egy dolog, hogy harom het lemaradas van a Mayor of Kingstown-ban, de hogy az 5-dik resz magyar felirata helyen cseh vagy szlovak szoveg van, az elegge bosszanto. Szerintem meg egy honapot adok ennek a szolgaltatonak.


Egy ma előfizető embernek ma már nem is dobna fel a rendszer a Netflix esetében olyan sorozatokat, amiket nekünk anno felajánlott. A Prime ügyesebb, ott a mai napig nagyon sok régebbi sorozatuk kapja szépen sorban legalább a feliratokat, úgy látom amihez van magyar nyelvű leírás, azok biztosan. Ez mondjuk a Netflixről nem mondható el, hiába van magyar nyelvű adatlap, mégse kap semmit. Sajnálom hogy egy pár régebbi sorozatukhoz nem gyártanak, míg az Amazon igen. Sőt nem egy félbe lett hagyva a Netflixnél. (Legjobban a Club de Cuervos-t sajnálom.)


de ugyanitt kérdés, hogy a nemszkripteltek (below deck, geordie shore, catfish) tényleg kapnak magyar specifikációt? vagy az olyanok, mint a made in chelsea? mert ezeknél gondoltam volna alapból, hogy nem nagyon fognak jönni, de látom a képeken őket, így lehet, hogy feliratosak vagy anélküliek?


Jó pár sorozatuk van amit nézek napi szinten, de engem nem érdekel a szinkron vagy a magyar felirat. Ha ezeket a sorozatokat megkapom 0day vagy max. plusz 1 nap, akkor előfizetek, mert kényelmesebb lenne.


A jogok alatt a gyártóra céloztam nem arra hogy XY országban ki vette meg és milyen módon. De igazából ez úgyis hamar kiderül szerintem hogy exkluzívak-e a jogok vagy sem. Mindenesetre ha nem tudnék angolul zavaró lenne hogy a TW fenn van Netflixen szerintem már legalább 2 éve de még magyar feliratot sem csináltattak hozzá. Mondjuk nekem az is meglepő, ez kicsit off, hogy pl saját gyártású sorikhoz sincs szinkron mint pl a Queens Gambit. Amúgy a TW esetében ahogy írtam kb 2 éve már fenn lehet de lehet hogy több is szóval ebből talán le lehet szűrni hogy exkluzív a jog nem? Mármint ha nem az akkor csak nem vennék meg ilyen sokáig.


jo lenne, de szerintem csak amerikaiak a jogok. raadasul nem tudom, hogy itthon lesz-e olyasmi, amihez nincs felirat, es kokemeny lenne ennyi szezont magyaritani. de passz, a szerb skyshowtime-on elvileg nincs.


@Szili Nekem jelenleg svéd előfizetésem van, és ott is lehet mindent nézni szinkronnal és felirattal. Nem olyan lesz, mint az HBO, hanem mint a Disney. Tehát amelyik régióban elérhető az adott tartalom és van rajta magyar lokalizáció, azt ott tudod majd nézni. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page